Standbouw

Xenomobile ontwerpt en bouwt stands of inrichtingen voor beurzen, congressen en seminars. Ook etaleren valt hieronder.
Het streven is een origineel product neer te zetten en geen “doorsnee combinatie van aluminium trusswerk en een platte beeldbuis”.
De producten worden zo goed als mogelijk vormgegeven binnen het thema van de opdracht en op niet alledaagse manier uitgevoerd en neergezet. Ook hier ligt de voorkeur natuurlijk bij mechaniek en dynamiek, zodat de aandacht van bezoeker en/of klant wat langer wordt getrokken. Maar statische presentaties behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Stedin familiedag

spiraal1

Voor de familiedag van Stedin, vervaardigde ik een aantal speelobjecten.

IJskar voor de SP

open1

Meedenken aan en uitvoeren van een ijscowagen.

Brabantse Dorpen Derby

boksringweb

Voor de Brabantse Dorpen Derby 2010 is een boksring gebouwd met een “huiselijke” uitstraling door middel van meubelstukken op de hoeken.

Global Urban Summit

city

Voor de Global Urban Summit in congresgebouw De Doelen te Rotterdam is de aankleding verzorgt alsmede een aangepaste bewegwijzering.

Showelementen Kitchenette

img_0046

Voor Kitchenette in theater / filmhuis Lantaren-Venster te Rotterdam zijn een aantal borden gemaakt met lampen eromheen.

Pianoo congres 2009

brandmerk

Voor het Pianoo congres 2009 is de aankleding verzorgd in de plenaire zaal en in de foyer.

Inrichting vitrine gemeentewerken

Overall

In de hal van het kantorencomplex van Gemeentewerken Rotterdam is een vitrine geplaatst waarvan de inhoud maandelijks wisselt. Telkens wordt een voor de gemeente relevant thema gekozen voor de inrichting.

OBR Stand

2

In samenwerking met Sander Huizer van ” Splintergroepering” is een grote beursstand ontwikkeld voor het OBR (Ontwikkelingsbedrijf Rotterdam).

Congres PIANOo 2008

katheders

Voor het jaarlijks terugkerend congres van PIANOo is de aankleding verzorgd.